Το κατάστημα εγκαινιάζει μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία στο χώρο των οπτικών. Σκεπτόμενοι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους είναι πάντα εύκολη μια επίσκεψη σε ένα φυσικό κατάστημα, είτε γιατί δεν υπάρχει αρκετός χρόνος, είτε γιατί δεν είναι εύκολη η μετακίνηση για όλους τους ανθρώπους, είτε για τον οποιοδήποτε άλλο λόγο, προσφέρουμε την επιλογή να έρθουμε εμείς στο χώρο σας. Έτσι κάποιος μπορεί να έχει την επιλογή να δει και στο χώρο του τα γυαλιά που τον ενδιαφέρουν, ώστε να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.

Πως λειτουργεί η υπηρεσία:

Είτε διαλέγετε από το site μας ένα αριθμό γυαλιά που σας αρέσουν (μέχρι 30 ζευγάρια) είτε μας δίνετε κάποιες πληροφορίες για το ενδιαφερόμενο άτομο και επιλέγουμε εμείς κάποια γυαλιά για να σας φέρουμε.

Κόστος υπηρεσίας:

Οι τιμές στα προϊόντα παραμένουν οι ίδιες που ισχύουν στο φυσικό κατάστημα και στο site μας. Υπάρχει ένα κόστος 15€ για την επίσκεψη το οποίο όμως για αγορές άνω των 60€ αφαιρείται.

Τέλος αν είναι παραγγελία για γυαλιά με οφθαλμική διόρθωση ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξτρα μεταφορικά για την παράδοση.

 

*Η υπηρεσία ισχύει μόνο για περιοχές εντός νομού Αττικής.