Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού ιστότοπου www.lookoptica.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.lookoptica.gr, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος δικτυακού ιστότοπου ανήκουν στο www.lookoptica.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το δικτυακό ιστότοπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Περί Προσωπικών Δεδομένων

Ο ιστότοπος lookoptica.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας  προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που είναι υπεύθηνο να ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει τα σχετικά με τις πωλήσεις θέματα από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως αυτο έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών δεδομένων τρίτων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά  στοιχεία τριτων και τις πληροφορίες που υποβάλλονται σε αυτο, προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από την αίτηση σας, διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό αυτό δεν περιέχει στοιχεία ποιυ να μην ειναι αληθή, παράνομα ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο μη κατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

Περί ευθύνης πληροφοριών

Ο ιστοτοπος www.lookoptica.gr έχει προσπαθήσει με τον καλύτερο τρόπο έτσι ωστε να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχετε να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Για αυτο ο παρών ιστότοπος δεν εγγυάται την ακρίβη ή πλήρη απεικόμιση και περιγραφή ή και την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται σε αυτόν

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλονται στην Ελλάδα 1-2 ημέρες με courier της επιλογης του εκάστοτε πελατη. Όλες οι αποστολές έχουν αριθμό φορτωτικής. Για το κόστος αποστολής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Την πληρωμή με αντικαταβολή μετρητοίς. Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας σας μέσω Courier. Για το κόστος αντικαταβολης παρακαλω επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Μπορείτε να πληρωσετε απευθειας σε καποια απο τις παρακάτω τραπεζες  που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε με Fax στο 210 68 98 658 τo καταθετήριο της Τράπεζας ή μέσω e-mail στο lookoptica@otenet.gr . Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας μας, στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΕΘΝΙΚΗ :            GR 0401.1017.8000.0017.8767.747.24

ALPHA BANK:   GR 4501.4012.4012.4002.3100.087.67

EUROBANK:       GR 4402.6046.0000.0580.2002.297.65

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω viva wallet, με έως 8 άτοκες δόσεις. Οι άτοκες δόσεις αφορούν πιστωτικές κάρτες που παρέχονται άτοκες δόσεις απο την viva wallet.

 

PayPal : Πλέον δίνεται και η πληρωμή μέσω paypal

Επιστροφές

Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε επιστροφή προιόντος, μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

To eshop ελέγχει κάθε προιόν πρός αποστολή, ώστε να πληρεί τις σχετικές προδιαγραφές, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να συσκευάζεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο προς αποφυγή φθοράς.

Καμία αλλαγή δεν γίνεται δεκτή αν το προιόν έχει χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, δεν συνοδεύεται από την αρχική του συσκευασία και δεν έχει προηγηθεί σχετική συννενόηση.

Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν το πελάτη και δεν επιστρέφονται.

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Τροποποιήσεις όρων

Ο ιστότοπος www.lookoptica.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή και να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη υπαρχει στους όρους χρήσης.